Zakelijk

Home » Zakelijk

Waarom Orbita?


Orbita brengt u in contact met de grootste kweekvijver van Accountancy studenten van de regio Haaglanden. Het doel van de Haagse Studie Stichting Orbita is geheel transparant en zonder winstoogmerk. Er worden leuke diverse activiteiten georganiseerd om studenten kennis te laten maken met elkaar en het bedrijfsleven. De activiteiten die georganiseerd worden lopen uiteen van educatieve tot fun-activiteiten. Jaarlijks vindt het grote Orbita debat plaats waarbij interessante actuele onderwerpen ter discussie komen. Tijdens het debat heeft u een goed beeld over de kennis die onze studenten beschikken. Daarnaast wordt er ook jaarlijks een kerstborrel georganiseerd om onder het genot van een drankje te netwerken met onze studenten en het kalenderjaar samen met alle sponsoren af te sluiten. Ook hebben wij een nauwe band met de Haagse Hogeschool gecreëerd, dit heeft vele deuren voor ons opengezet voor diverse activiteiten.

Veel studenten hopen dat wij meer voor hen kunnen betekenen. In zoverre is het door ons team steeds gelukt om door een goede samenwerking ons doel ook daadwerkelijk te bereiken. Zoals u kunt lezen, zijn wij enorm trots op wat wij tot nu toe hebben bereikt en hopen wij dit te kunnen continueren.

Sponsor worden?


Voor het bestaan van Haagse Studie Stichting Orbita zijn bepaalde middelen nodig. Door het organiseren van activiteiten die interessant zijn voor u en studenten willen wij graag aan de benodigde middelen komen. Bent u geïnteresseerd in het organiseren van een activiteit dan kunnen wij samen met u in overleg een offerte opstellen voor het komende schooljaar 2018/2019. Bent u nieuwsgierig of wilt u al direct een samenwerking aangaan, dan kunt u contact opnemen via info-orbita@hhs.nl.

 

Onze partners